"Boy kills world": Δες τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ να μακελεύει κόσμο σε αποκλειστικό clip

Δημοσίευση: 12 Μαΐου 2024, 11:09

Δράση, κλωτσμπουνίδια, δράση, πολεμικές τέχνες, δράση, ασταμάτητη δράση. 

<a href="/tainies/boy-kills-world/69886">Boy kills world</a>ΣΧΕΤΙΚΑBoy kills world

Τα πράγματα με το "Boy kills world" του 43χρονου Γερμανού Μόριτζ Μορ δείχνουν απλά, αν δεις το τρέιλερ, με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ να μακελεύει κοσμάκη δεξιά και αριστερά και όλους και όλες εμάς πουτην ακούσαμε με τα δύο "The raid", να αναζητούμε ένα υποκατάστασο και μάλλον το βρήκαμε. 

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ πρωταγωνιστεί  ως ο «Boy», ένα κωφάλαλο αγόρι που μεγαλώνει αναζητώντας εκδίκηση από την Χίλντα Βαν Ντερ Κόι (Φάμκε Γιάνσεν), την σαλεμένη μητριάρχισσα μιας μετα-αποκαλυπτικής δυναστείας που δολοφόνησε τους γονείς του.

Με τη βοήθεια ενός μυστηριώδη σαμάνου και οδηγό την εσωτερική του φωνή, το αγόρι μετατρέπεται σε φονική μηχανή που απελευθερώνεται στη διάρκεια της ετήσιας σφαγής αντιφρονούντων. Με τον «Boy» να σκορπάει τον θάνατο, οι σφαγές και το αιματοκύλισμα οδηγούν σε ένα εφιαλτικό χάος.

Το τρέιλερ δείχνει όπως πρέπει, ο Σαμ Ράιμι βρίσκεται στην παραγωγή, στιε αίθουσες έρχεται την Πέμπτη 16 Μαϊου, εδώ μπορείς να το δεις πρώτος/η στην avant premiere της ταινίας, ενώ σου εξασφαλίσαμε και ένα αποκλειστικό clip από το φιλμ για να πάρεις μια πιο έντονη γεύση τι σε περιμένει:

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 12 Μαΐου 2024, 11:09
Ενημέρωση: 12 Μαΐου 2024, 11:11
Συντάκτης: 
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos